Sveriges bästa privatlärare är målet

Privatlärare

Höj betygen nu med en egen privatlärare från Allakando, vi är störst i Sverige och har mer än ett decenniums erfarenhet. Vi hjälper alla årskurser med allt från matematik till språk, natur och samhälle.

Utöver att höja din ämneskunskap, arbetar vi för att stärka motivation och självförtroende, såväl som studieteknik, för att du ska kunna fortsätta att få bra resultat i skolan. 96% av våra familjer är nöjda och 9 av 10 når sina mål — kontakta oss nu för en prova-på-lektion!

Andra om Allakando läxhjälp
test2

Varför väljer tusentals en privatlärare från Allakando?

 • Läxhjälp med unga elever i hemmet, studiehjälp, privatlärare, läxhjälpare, Allakando

  1 Fokus: De bästa privatlärarna

  Det viktigaste är att du får en riktigt bra privatlärare, som både kan ditt ämne och kan förklara så att du förstår. Vi fokuserar på att rekrytera & utbilda de absolut bästa pedagogerna.

 • Läxhjälpare från Allakando, Fanny erbjuder läxhjälp som privatlärare, studiehjälp, mattehjälp

  2 Hjälper flest i Sverige med lärare privat

  Allakando gör årligen stor skillnad för över 26 000 elever, vilket är flest i Sverige inom vår bransch. Sedan 2007 har vi lärt oss vad som skapar bäst effekt i skolan, både för proven och för framtiden.

 • Fredrik Fridlund är VD, grundare och privatlärare på Allakando läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp

  3 Vi brinner för ditt lärande

  Vår grundare Fredrik Fridlund har själv undervisat över 3 000 elever. Vi tycker verkligen att pedagogik är spännande och utvecklar vår metod, efter erfarenhet och forskning.

Privatlärare:

 • Alla ämnen
 • Alla åldrar & nivåer
 • Stärk motivation
 • Förbättra studieteknik
 • Experter på matte

Hur fungerar det? Få hjälp av en privatlärare nu!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0774-218800!

 • Steg 2 Vi väljer ut din lärare

  Vi handplockar en av våra lärare för läxhjälpen som passar din personlighet och dina mål.

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Du träffar din lärare som har valts ut för din läxhjälp för en prova-på-lektion utan bindning.

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Bli kontaktad inom 24 timmar:

Upplägg & priser för undervisning med våra privatlärare

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

Recensioner Allakando

”Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte 2. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.”

– Reporter i P1 om vår undervisning

8/10

upplever ett generellt lyft av hela skolgången.

9/10

når sina mål med läxhjälpen.

19/20

upplever att de lär sig saker de kommer att ha nytta av under hela livet.

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Elev i Sveriges Radio om vår läxhjälp:

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Få mer information om våra privatlärare

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)

Få en av våra privatlärare hemma eller online

Undervisning som ger resultat, i alla ämnen

Fredrik Fridlund, VD & Grundare

Har själv undervisat över 3 000 elever sedan 2007

Vanliga frågor om våra privatlärare

Vilka ämnen kan jag få hjälp i?

Vi hjälper till i de flesta vanliga ämnen som finns i den svenska skolan och du kan få en riktigt duktig lärare för att privat lära dig exempelvis Matematik, Engelska, Svenska, Naturkunskap, Kemi, Biologi, Fysik, Teknik, Företagsekonomi, Spanska, Tyska, Franska, Italienska, Japanska, Kinesiska, Geografi, Historia, Juridik, Filosofi, Psykologi, Religionskunskap och Samhällskunskap. Kontakta oss för mer information!

Var finns Allakando?

Vi finns i hela Sverige och kan hjälpa dig oavsett om du bor i storstad eller på landsbygd. Några platser där vi är stora är exempelvis privatlärare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås och Lund — men vi finns i hela landet. Träffa din privatlärare online eller hemma, alternativt på ett bibliotek centralt. Kontakta oss nu, så hittar vi rätt person för dig!

Vilka åldrar och nivåer kan få en privatlärare?

Alla årskurser och åldrar, från grundskola (lågstadiet, mellanstadiet och högstadiet) och gymnasium till universitet, komvux och vuxen/företag. Vi anpassar undervisningen så att den passar just dig och dina behov. Det första och viktigaste steget är att du börjar med att kontakta oss för att vi ska kunna förstå just dig. Hör av dig till oss på Allakando, så hjälper vi dig att nå ditt mål oavsett vem du är!

Vilken matte kan jag få hjälp med?

Allakando erbjuder privatlärare i Matematik 1a, Matematik 1b, Matematik 1c, Matematik 2a, Matematik 2b, Matematik 2c, Matematik 3b, Matematik 3c, Matematik 4, Matematik 5, Matematik – specialisering på gymnasiet, Matematik årskurs 1-3 (lågstadiet), Matematik årskurs 4-6 (mellanstadiet), Matematik årskurs 7-9 (högstadiet) på grundskolan. Även Matematik universitet & Matematik vuxen/komvux. Vi är faktiskt lite extra nördiga när det kommer till just mattehjälp, som vi har arbetat med under många år och i hela Sverige. Det är här våra första undervisningstimmar kommer ifrån och vi har arrangerat ett stort antal kurser i hela Sverige från norr till söder.

9 av 10 når sina studiemål med våra privatlärare

Noggrant utvalda & utbildade privatlärare

Vi ställer höga krav på våra privatlärare som får genomgå en noggrann urvals- och rekryteringsprocess innan de får anställning hos oss. Förutom att brinna för att undervisa sina ämnen måste våra pedagoger vara engagerade, resultatinriktade och framför allt kunna förmedla kunskap på ett pedagogiskt sätt. Vi är därför väldigt stolta över att säga att våra privatlärare håller absolut toppklass i utförandet av alla våra tjänster.

Resultatet under skolgången påverkas i huvudsak av två faktorer, studieteknik och motivation. Har du ingen motivation så kommer du inte vidare, och har du en dålig studieteknik så lägger du oftast ner otroligt mycket arbete i onödan utan att du lär dig mer. Våra lärare & mentorer är väldigt duktiga på att arbeta med motivation och studieteknik. För är du motiverad så vill du lära dig och har du en bra studieteknik så lär du dig mer på kortare tid. Dessutom stannar kunskapen bättre. En privatlärare ska helst inte ses som en sista utväg för att klara ett visst prov eller arbete, utan undervisningen ska gärna ha ett mer långsiktigt mål för att lyfta hela skolgången.

Fördelar med en privatlärare från Allakando:

 • Vi har lång erfarenhet. Vi har hjälpt flera tusentals elever sedan starten 2008 och är det läxhjälpsföretag som hjälper flest elever varje år förutom skolorna själva. Genom vårt strukturerade arbetssätt förfinar och förbättrar vi vår undervisning kontinuerligt.
 • Noggrann rekrytering. I rekryteringsprocessen är vi unika i vårt seriösa sätt att arbeta. Alla våra privatlärare få vid ett flertal tillfällen visa på sin pedagogiska förmåga innan de får anställning hos oss.
 • Pedagogikutbildningar. Vi lägger stor vikt vid att våra privatlärare och utbildningsspecialister ska utvecklas. Detta säkerställer vi genom att regelbundet ha internutbildningar i pedagogik.

Ett urval av våra ämnen

Naturvetenskap: Matematik åk 1-6, Matematik åk 7-9, Matematik 1, Matematik 2, Matematik 3, Matematik 4, Matematik 5, Fysik 1, Fysik 2, Kemi 1, Kemi 2.

Samhällsämnen: SO, Geografi, historia, religion och samhällsvetenskap.

Språk – alla steg: Arabiska, Engelska, Finska, Franska, Italienska, Japanska, Kinesiska, Ryska, Portugisiska, Svenska, Spanska och Tyska.

Ekonomi: Företagsekonomi, nationalekonomi och redovisning.

Välkommen för att boka en riktigt duktig privatlärare eller läs mer om vår läxhjälp och privatundervisning, här.

 

Exempel på orter som vår läxhjälp finns i: (enbart exempel, våra läxhjälpare finns i hela Sverige)

Alingsås, Angered, Arlöv, Askim, Bandhagen, Billdal, Bjärred, Borås, Borlänge, Bromma, Bunkeflostrand, Båstad, Dalby, Danderyd, Djursholm, Ekerö, Enskede, Enskededalen, Eskilstuna, Eslöv, Falkenberg, Falsterbo, Falun, Falköping, Farsta, Furulund, Gävle, Genarp, Gotland, Göteborg, Hägersten, Halmstad, Hässelby, Hässleholm, Helsingborg, Hisingsbacka, Hisingskärra, Hjärup, Höganäs, Höllviken, Höör, Hörby, Hovås, Huddinge, Hyllinge, Järfälla, Johanneshov, Jönköping, Kalmar, Katrineholm, Kållered, Karlsborg, Karlstad, Karlskrona, Karlshamn, Kävlinge, Kista, Kiruna, Kristianstad, Kullavik, Kungälv, Kungsholmen, Kungsbacka, Landskrona, Luleå, Leksand, Landvetter, Laholm, Lerum, Lidingö, Lidköping, Limhamn, Lindome, Linköping, Löddeköpinge, Lomma, Lund, Ljungby, Markaryd, Mariefred,

Malmö, Märsta, Motala, Mölndal, Mölnlycke, Nacka, Nyköping, Norrköping, Norsborg, Norrtälje, Olofstorp, Onsala, Oxie, Partille, Rättvik, Ronneby, Råå, Ramlösa, Rydebäck, Saltsjöbaden, Saltsjö-Boo, Särö, Sävedalen, Skåne, Skellefteå, Skanör, Stenungsund, Skärholmen, Skarpnäck, Skogås, Södertälje, Södra Sandby, Sollentuna, Solna, Spånga, Staffanstorp, Stockholm, Strängnäs, Stocksund, Strömstad, Skövde, Sundsvall, Sundbyberg, Svedala, Täby, Torslanda, Trelleborg, Tingsryd, Toreboda, Tullinge, Trelleborg, Tygelsjö, Varberg, Trollhättan, Tyresö, Trosa, Umeå, Uddevalla, Upplands Väsby, Uppsala, Ulricehamn, Vellinge, Vallentuna, Vällingby, Värmdö, Vänersborg, Västerås, Värnamo, Västra Frölunda, Viken, Växjö, Ytterby, Ystad, Åkarp, Åkersberga, Årsta, Älvsjö, Ängelholm, Ödåkra och Örebro