Undervisning i hemmet som ger resultat.

Hemundervisning i alla städer & ämnen

 • Noggrant utvalda privatlärare som väcker intresse
 • Höj betygen och stärk studieteknik & motivation
 • Prova-på-lektion & nöjdhetsgaranti
test2

Med hemundervisning så får du ordning på studierna

Vad ska man göra då ett eller flera ämnen inte fungerar? Kanske har du försökt att komma igen med hjälp av en förälder eller vän men insett att de förvisso förstår ämnet men inte vet hur man förklarar så att du också hänger med. Med Allakando så får du flera smarta alternativ till hemundervisning som gör att du äntligen förstår det ämne som har varit så svårt. Vi erbjuder privatlektioner, kurser för större grupper, såväl som smarta kurser online som är gjorda för att ge dig effektiv och skräddarsydd hjälp. Med vårt stöd så kan du snabbt komma vidare och även lägga grunden för lyckade studier utan att få läxhjälp.

Gör något åt din situation nu!

Det är bra att du har förstått att du behöver hjälp. Det här är det första steget mot att klara av ett ämne som man har kört fast i. Vi vet att du fortfarande kan ha tankar om att matten, språket eller kanske kemin är för komplicerad för att du ska förstå. Det här är mycket vanligt, och det är också därför som vi har valt att skapa lektioner och kurser som gör att du kan ta dig ifrån detta destruktiva tänkande.

Faktum är att det är mycket viktigt att förstå att man har kapaciteten att lära sig allt som krävs i skolan. Men om man inte har fått rätt studieteknik och verktyg för planering och målsättning så kan det bli svårt att klara av en kurs där det brister i kunskap redan från start. Vi finns här för att rätta till det som gick fel och för att få dig på rätt kurs. Ju snarare du hör av dig, ju snabbare kan du vara på rätt väg igen!

Hemundervisning där det passar dig

Något som är så bra med hemundervisning är att den anpassar sig till dig. När du får hjälp av en privatlärare från oss så innebär det att ni kan träffas där det passar bäst. Kanske blir detta i ditt hem eller så möts ni på biblioteket i ett studierum. Det viktigaste är att ni bokar in en tid som fungerar bra och som inte kommer att innebära att du känner stress för att du behöver göra annat. Det flesta ämnen kan man plugga utan en massa tillbehör. Man kan rentav sitta i en park med det material som ska läras in!

Allakando har läxhjälpen för alla ämnen och har också lärarna med spetskompetensen i Sveriges alla städer. Det betyder att du mycket snabbt kan komma igång med privatundervisningen och äntligen få ordning på studierna. Våra kurser online är också mycket smidiga och något som kan ses som revolutionerande då de är gjorda för att anpassa sig till dig. Från en dator eller din mobila enhet så kan du studera precis när du får tid till det online, men i enlighet med ett upplägg och en struktur som gör att du faktiskt får ut något av detta.

Hemundervisning mellan elev och lärare

Hemundervisning på det du behöver som mest

Undervisning hemma har blivit populärt. När en lärare och en elev möts och går igenom de unika behoven kommer man långt på kort tid. Hemundervisning handlar om att lösa upp de hinder som kan finnas så att man kommer vidare i sin utbildning. Det kan vara tal om stöd vid behov av särskild undervisning.

Allakando erbjuder hemundervisning i alla ämnen och i alla städer i Sverige. Är det så att hemundervisning av någon anledning inte går för just dig har vi lösningar online som kan passa just dig bättre. Det viktiga är att vi hittar en miljö och arbetsmetod som passar dig för att din utbildning ska bli så bra som möjlig.

En plan som är enkel att följa

För att du ska lyckas med hjälp av vår hemundervisning så lär vi dig även hur du ska planera och jobba med mål. Det här är teknik som man verkligen behöver oavsett vad man studerar. När du får ta del av vår unika metod så inser du hur mycket tid och kraft som den sparar dig. Du kan applicera studietekniken på precis alla ämnen och den kommer att vara ett stort stöd för dig för kommande kurser där du kommer att studera utan privatlärare eller kurser online.

Du kan om du vill!

Vi kan inte säga det tillräckligt många gånger, du kan om du vill, Allakando! Det är faktiskt så. Det här är också något som du kommer att ta med dig och dra nytta av långt efter det att du är färdig med vår hemundervisning och greppar det ämne som vi hjälpte dig med. Att bevisa för sig själv att man kan om man vill är guld värt så boka in en första provlektion redan idag och kom loss med dina studier!

Läs mer om undervisning för grundskolan & gymnasiet.

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)